Skoči na vsebino

V Terme Paradiso na družinske počitnice ali romantičen oddih

Ne daleč stran od Brežic najdete pravo oazo miru in udobja. Če si zaželite romantičen pobeg v dvoje ali prijetne in brezskrbne družinske počitnice, potem so Terme Paradiso idealne za vas. Nahajajo se v mirnem okolju v Dobovi z znanimi in manj znanimi kotički Posavja.

Terme Paradiso so mlajši, manjši in večkrat nagrajeni spa resort. Vse goste zagotovo prepričajo z visokokakovostno termalno vodo, sodobno kulinariko, odlično kuhinjo ter bogato ponudbo wellnessa. V hladnejših mesecih se lahko ogrejete v 100% termalni vodi s temperaturo okrog 37oC, poleti pa se naužijete številnih vodnih vragolij na toboganih in v bazenih.

Pestra ponudba namestitev

Če si želite miren oddih in se umakniti stran od vrveža, potem povabite družino ali partnerja v Terme Paradiso. Tu vam nudijo nastanitev v Spa &Wellness hotel Paradiso, v Honey Paradise glamping resort in depandansah v bližini hotela.

Terme Paradiso odlikujejo moderni čebelnjaki – luksuzne hišice z visokim nivojem udobja, umeščenimi v gozdiček, a ne daleč stran od termalnih vrelcev. Projekt Honey Paradise je Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo prepoznalo kot inovativen integralni turistični produkt. Te atraktivne in simpatične hišice čebelnjaki so prava atrakcija in odlična priložnost za koriščenje turističnih bonov.

Termalni bazeni so ogreti na 32°C

Turistična ponudba najmanjših slovenskih term temelji na visokokakovostni termalni vodi, ki blagodejno vpliva na različne oblike revmatizma in s svojimi blagodejnimi učinki dobro vpliva na ohranjanje funkcionalnosti gibalnega aparata. Terme Paradiso se ponašajo s termalno vodo s temperaturo okoli 32°C.

Bazenski kompleks ima več kot 1800 m2 notranjih in zunanjih površin, med drugim tudi atrakcije za otroke. Terme Paradiso so mali termalni raj za vsakogar, ki uživa v plavalnih, večnamenskih bazenih in prijetnih otroških bazenih z igrali.

Notranji in zunanji bazen je odprt vse leto

Terme Paradiso imajo zunanji bazenski kompleks, ki vam za obilo vodnih užitkov poleg počasne reke ponujajo tudi otroški bazen, dva vodna tobogana – trojni, imenovan multitrack in adrenalinski tobogan kamikaze, ki v višino meri skoraj 10 metrov. Te vodne atrakcije so odprte le v poletnem času, od maja do septembra.

Skozi celo leto imajo Terme Paradiso odprt tako notranji kot zunanji bazen, ki sta med seboj povezana. Prav tako obratuje tudi Panorama na zgornjem nadstropju, kjer se nahaja whirpool, otroški bazen za najmlajše z dvema toboganoma, čajna kuhinja, previjalnica ter številni ležalniki.

Oaza Paradiso je idealna za zaljubljence

Če razmišljate, kako bi svojega partnerja presenetili s posebnim darilom, potem imajo Terme Paradiso za vas idealno darilo v Oazi miru in sprostitve. V Oazi Paradiso boste lahko popolnoma intimni in našli svoj notranji mir in zasebnost v bazenu FKK, na nudistični terasi ali v savni.

Za popoln odklop od obveznosti peljite najdražjo ali najdražjega v Terme Paradiso in se skupaj predajta zdravilnim učinkom termalne vode in blagodejnosti savn. Ob vstopu v Oazo prejmete vrečko z brisačo, ki jo po potrebi lahko tudi zamenjate. Na razpolago vam je vedno tudi sveže sadje in osvežilni napitki. Med razvajanjem lahko ob sproščujoči glasbi počivate in se sproščate na ležalnikih in vodnih posteljah.

V Wellness Paradisu se je prijetno razvajati in pomlajevati

Terme Paradiso odlikuje predvsem tudi Spa &Wellness center Paradiso, ki ima že 10 letno tradicijo. Ekipa lepotnih strokovnjakinj skrbi za umiritev, razvajanje in lepoto. Že peto leto zapored je bil salon izglasovan na vodilno mesto v podelitvi za Naj wellness.

Lepotna dekleta se zavedajo pomena dobrega počutja v svojem telesu, zato delijo ljubezen do nege kože in estetike. Glavni namen obiska v Wellness je, da vam zagotovijo čudovito izkušnjo, vas poučijo in ustrezno opremijo s pomembnimi informacijami o skrbi za svoje telo in zdravje. V Terme Paradiso greste lahko na lepotne tretmaje, sprostitvene in negovalne programe.

Ni lepšega darila kot boni presenečenja

Svoje najdražje najbolje razveselite s presenečenjem. Eno takšnih so lahko darilni boni, ki jih danes praktično dobite že v vseh večjih kompleksih. Tudi Terme Paradiso vam ponuja različne darilne bone z veljavnostjo enega leta. Darilni boni so namenjeni za 2 osebi. Izbirate lahko med celodnevnim kopanjem, savnanjem, kosilom ali romantičnim oddihom.

Podarite lahko tudi darilno kartico Paradiso. Ta je veljavna v hotelu, wellness centru, bistroju, restavraciji, termah, fitnes centru in Oazi Paradiso. Darilno kartico lahko napolnite na recepciji Hotela Paradiso s poljubnim zneskom in jo koristite po mili volji.