Skoči na vsebino

Igre preko spleta za pravi denar

igranje-stav-in-kart-online

Ljudje radi igramo za pravi denar, pa naj bo to v živo ali pa preko spleta. Ta hobi je z nami že stoletja. Čeprav osnove ostajajo iste že od pradavnine, se je to, kako vplačamo stave skozi zgodovino krepko spreminjalo.

Porast stav in iger za pravi denar preko spleta je v zadnjih letih enormna. Lahko bi rekli, da še nikoli ni bilo lažje igrati prek spleta kot kadarkoli. V Sloveniji nam koncesionarji zadevo malce otežujejo, pa ne, da bi bilo prepovedano, ampak je zakonodaja v sivi coni. To pomeni, da stavnice težje dobijo koncesijo.

Ena izmed zelo popularnih stavnic je Bet At Home. Gre za ogromno stavnico evropskega porekla, eno izmed največjih na našem območju. Do nje pa lahko dostopate prek posebne povezave, ki jo uredimo za vas. Dostop do Bet At Home je omogočen na povezavi.

stave-online

Več o stavah preko spleta

Verjetno se sprašujete kako delujejo stavnice, ali so varne, ali lahko dvignem denar? Gre za čisto normalna vprašanja, vendar vam lahko z gotovostjo trdimo, da zadeve potekajo brez problema. Vse večje stavnice imajo za seboj celo vojsko programerjev in zaposlenih strokovnjakov, ki skrbijo, da so vplačila varna, izplačila hitra in da bo vaš stavni kapital ostal nedotaknjen.

Številne stavnice so prisotne na trgu že vrsto let in veljajo za izredno zanesljive, ko pride do izplačil. Tudi če je večina priznanih igralnih platform v Veliki Britaniji je je denar nakazan v dveh do treh dneh na vaš račun. Do zamika lahko pride če denar nakažete popoldan ali čez vikend, ko so banke že zaprte. V tem primeru se nakazilo zamakne za dan ali dva.

Kolikšen je najmanjši znesek nakazila na vaš TRR? To je odvisno od stavnice do stavnice. Običajno se zneski gibljejo med 25€ in 50.000€ za enkratno nakazilo. Nekatere stavnice zahtevajo minimalno nakazilo 50€. Za več informacij lahko preverite na ciljnih straneh za izplačila.

Kako začeti igrati za pravi denar?

Postopek je zelo enostaven.

  1. Izberite stavnico
  2. Odprite račun
  3. Opravite prvi depozit (splača se vam preveriti promocije – zgoraj opisana Bet At Home ima ogromne)
  4. Začnite z igro
  5. Dvignite profit

Ne pozabite na učenje? Vse igre preko spleta za denar zahtevajo dobršno mero znanja, če želite ostati profitabilni. Pazite na management vašega kapitala in ne stavite preko vaših meja.

Kako izbrati platformo za igro

Za začetek vam priporočamo, da izberete katero izmed večjih stavnic, saj tam zagotovo vse deluje tako, kot mora. Predlagamo, da najprej preverite ponudbo, igre, igralne kvote in izplačila. Na podlagi informacij izberite tisto platformo, ki najbolje ustreza vašem načinu igranja. Vsaka izmed platforme je “specializirana” za različne igre. Nekatere več pozornosti namenjajo t.i. casino igram, druge športnim stavam ali igranju pokra online.