Skoči na vsebino

Eset vam zagotavlja učinkovito protivirusno zaščito

eset

Vsako gospodinjstvo ima danes vsaj en računalnik. V preteklosti smo jih sicer uporabljali zgolj za pisanje in urejanje besedil, z razvojem interneta pa so to postale naprave, ki nam omogočajo brskanje za različnimi informacijami. S tem pa smo tudi bolj dovzetni za računalniške viruse, ki jih lahko preprečimo z antivirusnim programom Eset.

Računalniški virus nam lahko na računalniku povzroči ogromno škode. Zato je prav, da ga ustrezno zaščitimo pred zlorabami, virusi, trojanci, črvi in drugimi zlonamernimi kodami. Eset je v tem primeru odlična rešitve, če ne želimo, da nam računalniški virus v trenutku zakodira ali zbriše podatke, na katerih smo delali tudi več let.

Antivirusni program Eset

Eset je sicer mednarodno podjetje, ki s svojim osnovnim paketom NOD32 Antivirus uporabniku nudi osnovno antivirusno zaščito. Njegova največja prednost je hitro delovanje in za uporabnika relativno enostavna namestitev in uporaba. Pri delu z računalnikom ga praktično ne boste opazili.

Za uporabnika je pomembno njegovo nenehno posodabljanje. S tem aplikacija v realnem času obnavlja zbirko virusnih definicij. Rezultat tega je, da v realnem času takoj blokira vse procese in programe, v katerih zazna grožnjo neke zlonamerne aktivnosti. S tem vam Eset nudi najboljšo proaktivno zaščito kot tudi sprotno zaščito pred vsemi najnovejšimi različicami virusov.

Eset ne vpliva na hitrost delovanja vašega računalnika

Verjetno ste tudi vi eden izmed tistih, ki ga počasno delovanje računalnika spravlja v slabo voljo. S tem vam ne otežuje le vašega dela, ampak vas pogosto pripelje do tega, da nad računalnikom celo obupate. Eset vam s svojim antivirusnim programom ponuja aplikacijo, ki deluje v ozadju in je praktično ne boste opazili.

Protivirusni program Eset je znan po tem, da minimalno izrablja sistemske vire vašega računalnika, zato minimalno moti vse ostale procese, ki se izvajajo na računalniku. Računalniški sistem se zaradi njega ne upočasni, uporabnik pa lahko nemoteno opravlja svoje naloge.

Zakaj potrebujete protivirusni program?

Za vse, ki ste kdaj igrali računalniške igrice ali pa se s tem še vedno ukvarjate, potem je hitrost računalnika za vas ključnega pomena. Prav tako pa je pomembno, da pri igranju z drugimi sotekmovalci na svoj računalnik ne prenesete nobenih računalniških virusov.

V tem primeru je ta protivirusni program ena od najboljših rešitev. Eset blokira vso zlonamerno programsko opremo, hkrati pa ne upočasnjuje vašega računalnika. Zato boste z največjim zadovoljstvom še naprej nemoteno igrali igrice, hkrati pa boste popolnoma brezskrbni pred različnimi računalniškimi virusi.

Eset je osvojil več nagrad

Kot smo že povedali, Eset v primerjavi z drugimi aplikacijami ne zahteva posebnega znanja pri njegovi namestitvi. Uporabnik nima z njim praktično nobenega posebnega dela, saj program samodejno poskrbi za protivirusno zaščito. Njegova dodatna prednost je, da na disku ne zaseda veliko prostora, zato je primeren tudi za računalnike z nekoliko manj razpoložljivega prostora na disku.

Da gre za zelo kakovosten protivirusni program, ki je tako med uporabniki kot tudi v računalniškem svetu zelo cenjen, govori podatek, da je Eset dobil več zaporednih nagrad za brezhibno delovanje, enostavnost uporabe, hitrost in učinkovitost.