domov

   domov  

   natisni  

   zemljevid strani  

   e-pošta  

   kolofon
si.Brand
si.Brand

OBVESTILO

Društvo potrošnikov za rangiranje in definiranje blagovnih in storitvenih znamk - si.Brand  ( nevtralno, nevladno in nepolitično združenje potrošnikov)  je v letu 2010 izvedlo PROJEKT – raziskava si.Brand TOP 50, kjer so potrošniki ( s pomočjo anketne raziskave) izbirali in določili, kdo so najboljše blagovne in storitvene znamke na slovenskem tržišču v tekočem letu.

V torek, 25.01.2011  je bila javna razglasitev 50 najboljših, od katerih prvih 5 najboljših dobi priznanje in s tem pravico do uporabe si.brand znaka 2011 za 1 leto.( zgornji znak)

Blagovna znamka KRAS je na 5. mestu, kar pomeni veliko priznanje s strani potrošnikov.

Blagovna znamka MDK PRIMA pa 46. mestu, kar za sorazmerno mlado znamko ni slabo.Zahvala za lepo priznanje gre  vsem zaposlenim v skupini Kras, ker prav vsi sodelujemo, soustvarjamo in živimo obe blagovni znamki.


zaposlujemo
zaposlujemo sklop delo

Smo družba, ki je z nenehnim vlaganjem v tehnologijo, razvoj in posodobitev proizvodnje, postala največja mesnopredelovalna industrija v Sloveniji. K sodelovanju vabimo vse, ki se želijo pridružiti uspešnemu kolektivu in s svojim znanjem ter delom prispevati k realizaciji zastavljenih ciljev.

ogled prostih delovnih mest...

novice
SPOROČILO ZA JAVNOST -Izdelki Mesnin dežele Kranjske so neoporečne kakovosti

si.Brand *****